Göteborg!!

Hej!*
Imorgon ska jag, min mamma, Josefin och hennes mamma till Göteborg. Där ska vi se Måns Zelmerlöv (är sjävl inget jättefan, men varför inte?). Vi ska också shoppa och ha kuuuul! Håller på och packa nu...vad ska jag ha på mig? Min garderob har inte så mycket att erbjuda känns det som nu för tiden. Ajja, det är ju därför jag ska till Götebooog! Handla nya kläder. Lär bli besviken om jag inte hittar något!

Var också hos tandläkaren idag...(FYI!)

P.S. Min syster är en störd bitch!!

Johannas nya outfit!

image2



Detta är Johanna! Idag har hon sagt en del dumma saker;

x "Jag har tyvärr inte 2 kr" (Kassörskan på Gina Tricot frågade Johannis ifall hon skulle vilja runda upp med tanke     på att det johanna köpta kostade 248 kr där de extra 2 kronorna gick till röda korset)

x "Vad är bankrutt?" (Olof sa att folket i Frankrike under den franska revolutionen blev bankrutt)

x "En scones med smör och juice" (Johanna skulle beställa samma som jag på Espresso House när jag sa; En ljus scones med smör och ost och en juice)

x "Är inte det mellankrigstiden?" (Olof pratade om Bastiljen 1789)


Jessica är inte så mycket bättre;

x "Va!? Kan man det?" (Jag sa till Jessie att man kunde kika genom mascaran (telescopic) och se igenom hela mascaran)

Inte ett rätt

Hej!*
Jag vaknade klockan 5 i natt av att min mobiltelefon ringde. Jag slängde mig på väckarklockan och stängde av den (eftersom jag trodde att de var den som ringde). "Hallå?", sa jag "Hallååå", svarade någon (ringde anonymt) jag: " Vem fan är detta?" och rösten svarde "Det är Andeers". Okej tänkte jag...det var dock INTE Anders eftersom det var en tjej som talade, det hördes! "HEJDÅ!" sa jag och lade på. Då skulle jag somna om (tog as långt tid!). Jag vaknade av mig själv klockan 10. Det är lugnt, hade bara försåvit mig 2½ timme!! Ringde mamma som kom och hämtade mig för att köra mig till skolan. Såg ut som en katastrof. Efter 30 min var jag på skolgården och gick in genom portarna. Hade stressat som ett djur! När jag kommer in ser jag alla i min klass stå vid skåpen, då tänkte jag "Jaha...vad är nu detta". "Hej", säger Jessica och forstätter "vi har en 2 timmes håla nu". Då var jag på väg att mörda mig själv!

Under hålan gick jag, Johanna, Rebecca och Angelica i stan. Där hittade jag en jättefin klänning och jag köpte en ny mascara (behövdes!). Och vi besökte även Espresso House!!

När jag kom hem från denna sjuka skoldagen skulle jag spela innebandy match. Det gick helt otroligt bra! Fullkomligt lysande!! Vi förlorade inte alls med 10-2! Men dock kan vi iaf skylla lite på att vi hade en avbytare (!) och våra motståndare (Burlöv) hade typ 3 hela kedjor! Man blev tröööött!

Nu sitter jag och tittar på Heroes. Sjukligt bra prog! I mitt nästa inlägg ska jag berätta för dig om mina sjuka klasskamrater Jessica och Johanna, för idag har dom sagt en del helt sjuka saker! Måste skrivas in på min blogg!! Haha, det får du inte missa ;)

Tack för att du pallar läsa min blogg!



Bussen runt i Malmö

Hej!*
Idag skulle hela min klass ha spinning vid Baltiska hallen. Jag och Beccy skulle ta bussen dit, ta bussen till ett stopp, byta, åka till Baltiskan. Så blev det inte riktigt.
Vi steg på den första bussen, bytte till den andra...sen gick allt bara så fel det kunde! Vi åkte jättelänge, så jag blev osäker på om vi var på rätt buss, så jag ringde min mamma (: hon sa att vi hade åkt förbi busstoppet för ca 10 min sedan. Så vi gick av bussen och tänkte att "nu tar vi bussen tillbaka". Just när vi gått av bussen och tittade på informationen insåg vi att busshållsplatsen vi skulle av på egentligen var tre busshållsplatser senare. Då skulle vi gå på bussen igen (som stått stilla medans vi kollat infon). Så sa han "Nej, nu ska inte gå på! Biljett utgått", med utländsk brytning. "Den har inte gått ut", sa vi "2 minuter", sa han igen. "Men vi satt ju nyss på bussen, vi var av bussen i typ 15 sek!! Visst var vi det!", sa jag till några gulliga tanter, som nickade. Men bussgubbjäveln jag sig inte. Då fick vi vänta i 10 min tills den andra bussen kom. Vi hoppade på och kom slutligen till Baltiskan. Vi gick in till spinningen, och var bara 35 min försenade. Vår snälla gulliga idrottslärare jag oss dock bara 5 min för att vi kom försent.
En bra början på en ännu bättre dag!

Vi hade också danskprov idag. Det gick ganska bra :D Nu sitter jag och tittar på Desperate Housewives (säsong 3 på boxen), ikväll ärr det Ugly Betty och Desperate Housewives. Har dessutom tonvis med läxor!

Tack för att du pallar läsa min blogg!!


Mitt minne sviker mig!

Igårkväll kom jag på att jag skulle ha prov på tidsagen (imorgon). Det hade jag helt glömt bort och jag orkade inte sätta igång med att plugga i och med att klockan var så mycket. Ända sedan jag kommit hem från skolan har jag suttit och pluggat som ett djur. Nu ska jag snart gå och lägga mig, men f**k mitt minne som gör att jag kommer att få ig på provet imorgon. Jag har prov i danska (vilket kan anses vara lätt), där jag inte förstår någonting. På dansklektionerna orkar jag inte ens lystna och alla i min danskgrupp håller nog med, eftersom att vår lärare pratar för döva öron. Hon blir aldrig arg heller (ska det tas positivt eller negativt?). Men imorgon är det som sagt prov...önska mig lycka till!!

Coca Cola undersökning
Idag har jag även varit på en Coca Cola (light) "undersökning/enkät". Där fick man svara på lite konstiga frågor bl a. "Tänk tillbaka på de senaste 10 gångerna du drack senast, vad drack du då?". Jag bara", men jaha...vad drack jag dådå?". Konstiga frågor som sagt. Den det var värt det, eftersom att undersökningen hölls ovanför akademibokhandeln, där ett espressor house ligger. Så vi fick gratis fika där, och ett nytt prov exemplar av den nya Coca Cola Light "utan kaleorier" (smygreklam), om man nu tror på det. Om jag fullföljer undersökningen på internet får jag dessutom två biobiljetter...det är det värt! 

Tack för att du pallar läsa min blogg!!

Mitt första inlägg

Hej!*
Detta är mitt första inlägg eftersom jag nyss blivit medlem. Är ovan, därför kan min blogg kännas simpel, men det kommer väl med tiden.
Efter mycket om och men har jag nu iaf fått min fina blogg. Från början när jag skulle regestrera mig hade någon tagit min hotmail, så jag kunde inte regestreras. Då mejlade min snälla syster Ellinor (procardia) blogg.se och bad dem att se över problemet. De gjorde det, och nu har jag alltså min blogg!

Idag har jag spelat en innebandy match. Vi mötte Kävlinge. Vi som oftast brukar vara ett bra lag och vinna alla mtacher tappade allt i just denna matchen. Efter att det stått 0-2 till Kävlinge efter första perioden känndes det som att alla gav upp. 0-2 är ingenting, det går att ändras på ett litet "kick", bara man har viljan. Men viljan fanns inte idag. Jag tror att iv alla i hela laget kan ta lärdom av denna mtachen. Lära oss att vara först på bollen, lära oss att visa oss och framförallt skaffa viljan! Matchen slutade dessvärre med 0-7 till Kävlinge. Så går det när man ger upp!

Det började i fredags. Jag kände mig illamående, nästan lite spyfärdig. Jag hade ont i huvudet och var öm i hela kroppen. Men jag kunde inte gå hem från skolan eftersom vi hade prov, så jag kom inte ifrån skolan förrän kl.16.00. Igår hostade jag jättemycket, och pratade som Kalle Anka på morgonen. Det sitter i även idag. Aj!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0