Interna skämt

Interna skämt, interna skämt, interna skämt... bara måste man inte älska dem? Folk runt om förstår inte och det är så jävla kul! Blir man däremot utsatt för ett internt skämt där man själv står som en fågelholk är det inte lika kul. Någon säger något som inte är ett dugg roligt och halva rummet bryter ut i ett skrattanfall. "Vadå?" frågar man. "Nej, ingenting. Ett internt skämt bara!"svarar den tilltalade. "Jaha...höhö...okej..mm" och sen förväntar de sig att man ska släppa det när man i själva verket går runt och försöker klura ut vad det handlar om. Vad skulle man göra utan den...interna skämt alltså(?)

Inget minne blott

När jag gick i trean fick jag och min klass lyssna på min lärare som hade högläsning med Harry Potter. Han läste om hur Harry Potter fick sitt första trollkarlskort (med Dumbledore på)  på tåget på väg till Hogwarts. Lite senare i boken dök Dumbledore upp igen och min lärare ställde då frågan "Vart har vi träffat Dumbledore förr?". Svaret var: på tåget till skolan. Jag räckte upp handen och drog till med det rätta svaret utan att ens från början veta om det var rätt eller fel. Jag gissade med andra ord. "Det är rätt", sa läraren och fortsatte "...du har bra minne du Amanda." Alla som känner mig vet att jag förmodligen har världens sämsta minne. Jag kommer aldig glömma denna dag. Jag ser hela scenen spelas upp framför mina ögon och jag blir underligt nog glad. Jag blir alltså glad av att tänka på hur bra minne min lärare tyckte att jag hade när jag gick i trean och gissade mig fram till det rätta svaret....hur normalt är det?





Hogwarts school of witchcraft and wizardry








Jordbävning

De flesta kände förmodligen jordbävningen. Jag låg och sov när den totalt oförutsägbara händelsen inträffade. Jag vaknade av att hela sängen vibrerade och min första tanke var (vem ringer mig?). Jag insåg att det faktiskt inte var någon som ville mig något så jag tänkte (Nej skitsamma, jag somnar om.) och sen tänkte jag intemer på det. Det var inte förrän på morgonen som jag insåg att jag varit med om en jordbävning...sjukt!





The cause of earthquake

Man blir ett djur för 2 kr?

Jag hoppas verkligen att du inte läser detta Håkan eftersom att det handlar om vad jag och min syster ska köpa till dig i juklapp så om du läser, sluta nu! :D

Vi fick efter noggrant letande reda på vart de billigaste handdukarna såldes. Det är väl ingen nyhet att IKEA är billiga, men det här tar ändå priset (...priset...fattar ni?). Handdukarna kostade 2 kr! Okej, tänkte vi...så drar vi dit då. Vi gick runt länge och letade efter handdukarna men till vår besvikelse fann vi inte dem.

Jag vände mig hastigt om och såg en pall i trä där handdukarna legat och där det låg en väldigt stor skylt där det stod: "Handdukar 40x60 cm 2 kr". Där var alltså inte en ändå handduk kvar. Jag och min syster gick fram till en som min syster kallade "IKEA-gubbe" och frågade om möjligheten fanns att det mot förmodan skulle finnas fler handdukar på lagret. IKEA-gubben sa att det fanns några kvar och så frågade hon hur många vi skulle ha. "50 st", sa min syster. "Nej, då kan går det inte efterom att vi bara har 100 st kvar", sa IKEA-gubben... Någon som förstod vart logiken låg där?

Jävla djur som bara stjäler alla våra handdukar!


Handduken "Näckten" från IKEA för 2 kr

RSS 2.0