Krönika

Har du tänkt på hur mycket folk det är på Bo01? Malmös hetaste inneställe, vem vill inte vara här? De är alla här av olika anledningar. Vissa är här med sina älskade (ofta nyfunnen kärlek där glass delas lika och kyssar är obligatoriska) andra är här med sina vänner och resten vill bara få sig ett ragg. Fina kroppar visas upp, kroppar med för mycket fett på döljs av stora fotbollsshorts och blekfisar har mycket att skämmas över.

På kvällen är man på Bo01 för att se vilka andra som är här. Förhoppningsvis hittar man någon man känner (har träffat en gång men ändå vet allt om p.g.a Bilddagboken).

Bo01 har gått fårn att vara ett trevligt litet samhälle med få restauranger och ännu färre affärer till ett globalt centrum för uttråkade och enerverande ungdomar med för mycket fritid.

Välkommen till stället där poliserna patrullerar lika ofta som fjortisarna spyr. Välkommen till stället där spriten aldrig tar slut och dit cyklarna brottas i cykelstället. Välkommen till Bo01!

Ellies student

Min syster tog studenten igår. Så söt hon var (skäms över att säga det men...)! Hon visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen och lite böl hit och lite böl dit.

Man träffade folk man inte träffat på århundraden (sedan man var typ 6 vilket =11 år sedan) och så skulle man ju såklart krama dem. Awkward!

Maten var god. Mamma hade anställt "Catering" (en av hennes kompisar som bedriver typ...egen verksamhet). Det Ända hon skulle göra var att värma upp maten. Lyckat! Hon brände den och fick halva sällskapet att smaka på den för att bedöma om den var brände eller inte.

- Asså mamma jag tror inte att någon bryr sig för så farligt var det inte
- FARLIGT?! DETTA ÄR JU EN KATASTROF! HERREGUD! NEEEEEJ RÖR INTE RUNT I GRUTAAAAAN!!!!

Haha kunde knappt hålla mig för skratta. Tänk dig en panikslagen mamma springa runt i köket. Tror inte att någon märkte det??

Vi sääz, min student kommer iaf ÄGA (om två år)

RSS 2.0