Just breathe

Jag får verkligen ångest när jag går in för att titta till mig blogg. När förstasidan visas efter att man kommit in på sin egen, privata sida står det "1 vecka sedan" vilket (believe it or not) betyder att jag inte varit bloggaktiv på en vecka. Hjälp!

På tal om...!

Jag gick på stan igår (onsdag 23:e). I en klädbutik står tre tjejer. De har fullt med smink, håret är synligt färgat och deras kläder är...kläder.

Tjej 1: Vilken dag är det idag?
Tjej 2 med en djup suck: Meh! Det är torsdag den 23:e.
Tjej 3 suckar som om svaret var självklart.
Tjej 1 glatt: Jaha, okej.

Jag log för mig själv. Det är vid tillfällen som dessa man inser att man faktiskt är rätt smart. Dock är jag säker på att dessa tjejer kommer gå att riktigt långt i sin karriär eftersom att man tydligen kan tjäna duktigt med pengar på att vara korkad. Anna Anka är ett aktuellt exempel på hur man kan göra kärriär på detta sätt. Hon är så dum att jag blir arg. Goggla citat säger jag bara! Ojojoj...

Namnet är viktigt!

Vilket namn någon har är faktiskt viktigare än man tror. Nu menar jag inte bara att det blir lättare för invandrare att skaffa jobb om de heter svenska namn eller att kändisar man oorginella namn inte blir något direkt. Nej, jag menar oss vanliga dödliga. Min kusin heter tex Ingegerd i mellannamn. Hade det vait i förnamn hade man genast tänkt på en gammal tant och det naturligtvis eftersom att detta namn var betydligt mer vanligt än nu (men all rätt!). Vad någon heter ger en alltså fördomar om hur personen är som ja...person. Ingegerd kanske är en riktig huligan som älskar att klå upp små barn för deras godis, men visst säger namnet emot alla ligisttecken?Namnen kan göra att en människa blir sjukt ironisk. Är inte namn för roliga?

Hej jag heter Ingegerd.
Jag är 19 år gammal och sadist.
När jag var liten gillade jag att dra i andra flickors
hår och avlösa min barbies huvud från kroppen.
Nu är jag mer "into" mordbrand och äpplekastning.

(se själv vad som händer om man googlar Ingegerd!)

http://images.google.se/images?hl=sv&rlz=1G1GGLQ_SVSE302&q=ingegerd&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi


RSS 2.0