Bloggare - önskar att jag inte kunde stava till ordet

Jag läser ingens blogg. Jag läser inte ens min egen blogg. De enda bloggare jag känner till är Blondinbella, Kissie, Kenza och... Nej, de var nog de enda. Jag är överhuvudtaget inte ens intresserad men har den senaste veckan lyckas komma in på bloggare jag känners bloggar. Eller nej, jag känner inte dem. Jag känner TILL dem. I deras bloggar får man läsa om:

x Hur kul livet är
x Hur hemskt livet är
x Snälla vänner
x Snälla pojkvänner (eftersom att det bara är tjejer som skriver och dessa är mig veterligen inte lesbiska)
x Taskiga vänner
x Taskiga pojkvänner
x Hur mycket de solat under sommaren
x Hur röda de blev efter att ha solat "hela dagen" (jag hoppas att de inser hur många timmar det finns under en dag. Jag hoppas också att de ljuger när de säger detta och att de inte ska klaga på sina röda kroppar som de gjort sig förtjänta av)
x Hur bleka de är trots allt solande
x Vad de ätit
x Vad de shoppat
x Att de inte "orkar blogga just nu"

Jag har fetstilat den nedersta punkten av en anledning. Jag undrar om det är obligatoriskt för alla amatör-bloggare att med jämna mellanrum beklaga sig över att de inte pallar skriva. Jag har ett tips: sluta skriv. Skriv när du har något vettigt du vill förmedla, dvs aldrig, så lägg ner din blogg. Värst är väl när de har bloggtorka och ber läsarna att komma med förslag om vad de ska skriva om. Det är väl inte deras blogg? Kom på något eget eller skriv inte alls. Jag ber dig.

För det andra; Vem fan bryr sig? Jag bryr mig absolut inte och ska sluta läsa om dessa människors ointressanta liv. Jag hoppas verkligen att de händer dem mer än de skriver för annars tycker jag synd om dem. Nej, som sagt, ska sluta läsa deras bloggar. Jag har ju faktiskt inte mer värdighet än dem om jag läser det ointressanta de skriver. Vad tänker jag när jag läser deras inlägg? "Fan vad sorgligt". Men ärligt, fan vad sorgligt att jag sitter och läser något som är sorgligt. Jag tycker inte ens om att läsa. Tycker inte ens om att läsa om saker jag faktiskt bryr mig om och tycker är intressant. Ska sluta med mitt patetiska läsande och ägna mig åt att göra bättre saker. Från och med nu är det slut på läsandet.
Min blogg är dock bäst i världen!

RSS 2.0