Det påstådda dåliga vädrets härliga dagar

"Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"

Jag hatar det ovanstående talesättet! Däremot älskar jag följande när det är (enligt många) lite sämre väder där ute;

x Ha fönstret öppet när det är halvkyligt ute,  medans man varmt och skönt ligger under täcket och tittar på film
x Vara kraftigt sönderregnad, komma in i huset, ta av de våta kläderna och kliva in i duschen och ta en varmdusch
x Vara kraftigt nerkyld av snö, komma in i huset, ta av kläderna och kliva in i duschen och ta en varmdusch
x Titta på en film när det spöregnar ute
x Sitta i bilen och åka långt när det spöregnar ute
x Ligga i ett tält och snacka om ingenting när det spöregnar ute (detta har kanske hänt mig 3 gånger i mitt liv)
x Vakna på en söndagmorgon, koka varm oboy och titta ut genom fönstret när det regnar
x Vakna på en söndagmorgon, koka varm oboy och titta ut genom fönstret när det snöar






   

      






    

Är alla mormors lika förutsägbara?

Jag, min mamma och min syster Ellie beslöt oss för att åka till mormor och berätta att Ellie ska flytta till London. När vi klev ut ur bilen sa jag till min syster:

Jag: Tror du att vi får nybakade kardemummabullar när vi kommer in?
Ellie: Haha, näää. Det tror jag inte.

Men jodå! Vi plingade på dörren och mycket riktigt:

Mormor: Kände ni doften av nya kardemummabullar hela vägen hem. Var det därför ni åkte hit?

Jag vet inte hur det är med din mormor, men min mormor bakar 24/7!


Är alla mormors lika förutsägbara?

Inget forskarna någonsin kan bevisa!

Jag och Jennifer var på väg hem från skolan...

Jag: Fan vad hungrig jag är!
Jennifer: Jag är också skithungrig.
Jag: Att käka sallad funkar änr man är hungrig, för då blir man helt enkelt inte lika hungrig längre.
Jennifer: Jag brukar ta läppglans, det hjälper också mot hunger!




Det var en annorlunda metod :)




Tomater + Plastask = NEJ

Jag tycker att plastaskar kombinerat med frukt och grönsaker är extremt jobbiga! Det tog mig faktiskt lång tid att förstå varför de verkligen finns, mer än av den anledningen:

x Det är lättare att bara ta en tomatask än att tex plocka en massa tomater

Man kan ju även skölja tomaterna i själva asken. Askarna är jobbiga. Locket går av om man så mycket som tittar på det och de fyller bara soptunnan. Alla vet ju dessutom hur himmla besvärligt det är att tömma soptunnan som fylls på tre röda. Våga vägra frukt och grönsaksaskar!

Ung, ful(l) och lycklig?

Igpr var jag på en fest med mina kompisar. Jag, Emme, Lare och två killar så också var på festen tog bussen hem tillsammans. Plötsligt hoppar en kille och en tjej på. Tjejen är kritvit i ansiktet och slänger sig fram i bussen och sätter sig hyfsat nära oss. Killen sätter sig brevid henne.

"Nädu! För du fattar iiingenting. Nada! Nothing. Du fattar inte ingenting!"

Skriker tjejen och smilar och pekar på honom. Han tittar på henne och tycker väl förmodligen som alla andra "Tjejen är ett missfoster". Han stod väl förmodligen bara ut med henne för att han skulle få sitt efteråt.  Tjejen inser att alla sitter och lyssnar på henne och tittar på Lare och skriker;

"Du är min bästis!" Sedan väneder hon sig till killen och försöker viska, men det är ju ingen idé eftersom hon skriker lika högt som hon viskar "Hon där borta är min bästis och jag äääääääääääälskar henne så jääääävla mycket asså. Kan du fatta att det är min bästis?"

And so on and so on...

Fy fan vad jag tyckte att hon var pinsam. Hon såg ut som hon var 14 år eller något, vägde mindre än 35 kg och var Gina Tricots bästa kund. Men nerrå, jag har inga fördomar. Ska jag vara helt ärlig så älskar jag fördomar! Det gör alla.

Hon har nog haft en väldigt dålig dag...

Jag var med min mamma och handlade på Coop Forum igår. Mamma bad mig ta några tomater, lägga dem på vågen och "skriva ut" en sträckkod (vi har en såndär scaner så att man kan handla fortare). Jag tog mina tomater och skulle precis lägga upp dem på vågen när en gammal tant halvspringer för att hinna före mig till vågen. Okej, tänkte jag, jag låter henne gå före. Det pelar väl inte ås sotr roll liksom. Men nejdå! Till en början hade tanten bara fyra påsar med frukt och grönasaker, sedan kommer ju hennes man med en si sådär åtta stycken påsar till! Där fick jag stå och vänta på att dom skulle bli klara istället för att jag skulle väga min tomatpåse, SINGULAR!

Varför ska så många tanter alltid bete sig så? Springa och paxa vågen för att ingen annan ska ha få gjort sitt innan hon själv gör det eller gnälla på folk som inte ställer sig/ställer sig på bussen. Om man inte sätller sig ä'r man en respektlös snorunge men om man säremot ställer sig är man dum i huvudet och menar på att man är gammal? Var finns gränsen? Tycker dom verkligen ås illa om oss? Fattar dom inte att det är tack vara dom själva som dagens ungdom är som dom är? Dom har ju varit med längst och det ska man få veta. Suck on that!




Vet bäst och hör och se allt ur en negativ synvinkel

Sushi

Är sushi bara en trend just nu? Om jag läser i alla (iofs jävligt ointressanta) skvallertidningar (som man ändå inte kan leva utan) hittar jag "Kort fakta" om en viss kändis i Hollywood. När man kommer till favoritmat står det alltid sushi! Alla i Hollywood älskar maten, alla tidningar skriver och uppmuntrar till sushi och även ungdomarna runt om oss älskar sushi.

Då kan jag ställa mig själv frågan; gillar dom det på riktigt eller bara tvingar som sig att gilla det? Tveksamt. Många tycker väl att det smakar gott osv, men jag känner att det mest är en trend. Sushibarerna i stan är fyllda av människor som till synes dyrkar den asiatiska maten. Själv tycker jag väl inte särskilt mycket om sushi, men skulle jag bli serverad det skulle jag förmodligen äta det.



Den berömda sushin

Stadiums ögonsten

Var med mamma på Stadium idag. När vi kom fram till kassan la jag fram det jag skulle köpa och tog fram plånboken. Jag tittad snabbt på kassören, så som man gör när man ska handla. POFF! Vilka ögonfransar han hade! De var sjukt långa och sjukt svarta och var dessutom tjockade och saknade verkligen inte volym. Jag undrar om det var lösögonfransar och isf är han gay...---...    ...---...   ...---...


Let's go gay

Allt som behövs är 9 månader och lite till

Har du någonsin tänkt på den där; en-mamma-föder-två-barn-på-samma-år-utan-att-de-är-tvillingar tanken? Det hr jag iaf. Om en unge föds i januari och mamman blir gravid igen ganska omgående (dock inte troligt) så lär det ploppa ut en till unge om sisådär 9 månader i september - oktober ungefär. Min chef är född i december och hennes storasyster är född i januari samma år. Då kan dom ju gå i samma klass, ta körkort samma år, osv, utan att vara tvillingar. Det är rätt coolt huh?



?

Det går inte att komma in på min blogg emellanåt :S Därför kan jag vara lite seg i uppdateringarna ibland.

RSS 2.0