Kan någon ställa Anna Anka på Möllan så att hon kan bli skjuten tack?

Hon var inte ens rolig från första början. Det är inte mer än normalt att vilja titta på människor på TV som skämmer ut sig (Paradise Hotell), men att se på någon i denna grad av mobbning av en vuxen kvinna är inte annat än bisarrt. Anna Anka, bitchen deluxe, förtjänar inte denna uppmärkasamhert, för vem är hon utan den? Att placera henne i en medel-Svensson-miljö vore , för henne, samma sak som att se en ko slaktas förmför ögonen på en indisk vegan för en indier. Detta gillar vi!

Jag tror inte ens att Anna Anka tycker allt hon säger sig anse. Uppmärksamgheten är förmodligen motivet till detta. Hon har tex sagt att samtliga brunetter är fula, vilket inte gör mig (som brunett själv) särskilt upprörd. Vad som däremot gör mig arg är att hon själv är brunett i grund och botten. Mer hycklande från henne finns med all säkerhet.

Hjälp denna mentalt störda 7-åring och skaka vett i henne, få henne att komma ner på jorden. Det är fan dags nu. Vem fan vill bli Anna Ankas assistent? vem fan vill bli tränad av Anna Anka där förödmjukelse utan tvekan är en av hennes taktiker för att få idioterna i trim. Snälla dö människa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0